Mor/far/barn -max 3 år

  • grovmotorik
  • forældre / barn samarbejde
  • brug af småredskaber
  • redskaber
  • sange

Gymnastikken er tilrettelagt, så den henvender sig til børn mellem 1½ og 3 år.
Timen er bygget op, så både forældre og børn får brugt kroppen. Derfor er det vigtigt, at både forældre og børn har tøj på, som I kan røre jer i.
Både mødre og fædre er velkomne.
Mød op og få nogle sjove timer sammen med jeres børn......

Familie Gymnastik

Famile gymnastik henvender sig til aldersgruppen 1-6 år. (Børn under 1 år, er også velkommen, hvis man har ældre søskende tilmeldt på holdet) På vores hold er der er fokus på leg, sang, bevægelse og sanser – og at have det sjovt, i højt og lavt tempo. Der prøves så vidt det muligt, at tage højde for den brede aldersgruppe.Kom og få dejlige og aktive oplevelser med dit barn/børn, og mød andre familier og knyt nye relationer. Vi afslutter vores hold med hjemmebragte madpakker i fællesskab.

 

Spilopper 3-5 år

Spilop gymnastik for piger og drenge. Har du lyst til at have det sjovt og være sammen med andre børn mellem 3-5 år, så kom og vær med. Vi skal løbe, hoppe og springe til glad musik, som du kender. Vi skal bygge redskabsbaner og lege forskellige lege, Vi lægger stor vægt på, at vi får bevæget os meget, men vil samtidig tage hensyn til den enkelte af jer og gøre tingene i et tempo, hvor alle kan være med. På holdet her har i som forældre mulighed for at kigge på under træningen de første 3 måneder hvis det er svært for barnet at blive afleveret. Det er dog vigtigt at- barnet på sigt er klar til at lave gymnastik uden mor eller far. Vores mål er at det skal være en succes for børnene at være med, derfor lægger vi vægt på at der skal være plads til både de forsigtige og de lidt vildere. Vi arbejder frem mod en opvisning i foråret.